Universitete 2019

6 Konsulentët tanë do të bisedojnë me ju për fushën e pëlqyer për të vazhduar studimet. Në rast se akoma nuk e keni vendosur se në cilin drejtim do të vazhdoni, ne do t’ju tregojmë për degët më moderne, për lëndët e përfshira dhe për profesionet më të kërkuara të kohës. Stafi jonë i konsulentëve do të analizojë me vëmëndje rezultatet e provimeve dhe çertifikatave gjuhësore dhe të zgjedhi për ju universitetet më të përshtatshme. Zgjedhja e universitetit 2 Ne do të marrim listën tuaj të notave, letrat e rekomandimit, çertifikatat, taksën e pranimit dhe do të kujdesemi për të gjithë proçesin. Pranimi 3 Zakonisht katër deri tetë javë është kohëzgjatja për marrjen e përgjigjes nga universitetet e zgjedhura prej jush. Ju ngelet vetëm të bëni zgjedhjen përfundimtare. Marrja e përgjigjes nga uni- versitetet 4 Urime, jeni student! INTEGRAL do të konfirmojë vendin tuaj në universitet dhe do të merret me të gjitha detajet për sa i përket udhëtimit, akomodimit, etj. Konfirmimi i vendit 5 Analiza e nevojave dhe zgjedhja e degës Proçesi i regjistrimit Për t’ju ofruar mundësinë e përgatitjes për fillimin e studimeve të larta dhe përfundimin e studimeve të shkollës së mesme kemi krijuar për ju një proçes regjistrimi të qartë dhe të thjeshtë. 1

RkJQdWJsaXNoZXIy NzI1MDM=